Degene die de pre-paid competitie heeft aangemaakt/betaald is tevens de eigenaar(owner) van de competitie. Eigenaarschap kan niet worden overgedragen aan iemand anders. Een beheerder is degene die de competitie beheerd(competitie instellingen ed.) Zowel de eigenaar als de beheerder kunnen eventuele vragen van de deelnemers beantwoorden, spelers verwijderen, Regels instellen, Prijzen toevoegen en andere instellingen maken. Gebruikelijk is de beheerder de primaire contactpersoon voor competitie gerelateerde vragen. De rol van beheerder kan worden overgedragen aan een andere deelnemer.

Dit laatste doe je onder Mijn Competities, Wijzig, klik op huidige beheerder, kies de nieuwe beheerder uit de lijst