Als je een eigen (club) website hebt kun je de ladder daarop tonen.De beheerder van de website hoeft hiervoor alleen de volgende html code te gebruiken.Let op, de volgende html code is een voorbeeld. Je dient de ' Public URL' te vervangen met je eigen unieke Public URL. Die kun je vinden door in te loggen op de Laddercompetitie website, Klik op Mijn Competities, kies competitie, Details en dan staat aan de linkerkant de Public URL van jouw competitie.

<iframe src="https://laddercompetition.com/nl/ladder/b1a20905a10297469955f190d1366312" width="800" height="400">
Sorry, Laddercompetition kan niet worden getoond
</iframe>