De laddercompetitie is geheel gratis. Op het moment zijn er zelfs geen advertenties en dat willen we graag zo houden. Onze server infrastructuur en het ontwikkelen/onderhouden van de Apps kosten natuurlijk wel geld dus naar verwachting zal er in de toekomst wel geld verdiend moeten worden. We vinden het veel belangrijker om je in staat te stellen te socializen, actief te worden en je spel te verbeteren. Met honderden, duizenden of zelfs miljoenen gebruikers, zullen de grote sport merken meer dan geinteresseerd zijn om ons te sponsoren. Heb je hier ideen over, laat het ons weten.