Iedere competitie heeft z'n eigen regels. Deze worden opgesteld door de Eigenaar of Beheerder(Admin). Zij kunnen de Regels ook wijzigen. Als Speler kun je de regels alleen bekijken. Dit doe je door in de App naar Mijn Competities te gaan. Vervolgens ga je naar je competitie en klik je op het i icoontje rechtsbovenin. Tot slot klik je op Regels om de regels te bekijken.

Indien je gebruik maakt van de website dan kies je je competitie en klik je op Details. Scroll vervolgens naar beneden om de Regels open te klikken.